header_fietsen2

header_fietsen2

header_zandsculpturen

header_zandsculpturen

Sluizen

Sluizen

header gezelschap2

header gezelschap2

header gezelschap3

header gezelschap3

header_kerstbrunch2

header_kerstbrunch2

Maaltijd

Maaltijd

header_voorjaarsbuffet2

header_voorjaarsbuffet2

header_fietsen

header_fietsen

Groep

Groep

dagtocht vlaai

dagtocht vlaai

ALV 2018

ALV 2018

header gezelschap5

header gezelschap5

header_kerstbrunch

header_kerstbrunch

header DB 2022

header DB 2022

Samen is gezelliger – wat houdt het in

Onder het motto “Samen is gezelliger” willen we voor onze leden een aantal activiteiten organiseren die je ook best alleen zou kunnen ondernemen, maar waarvan wij vinden dat het gezelliger is om ze met een groep(je) te doen.

Fietsen

Een eerste voorbeeld hiervan zijn de Knooppunt fietstochten waarvan we er al een aantal hebben gehouden. Die beginnen in Wageningen en wat je er voor nodig hebt is een fiets.

Wandelen

Een tweede mogelijkheid is wandelen, in een leuk stadje of in de natuur. Daarvoor heb je de benenwagen en een vervoermiddel nodig om bij het beoogde beginpunt te komen. Dat zal veelal een auto zijn.

Museumbezoek

Een gezamenlijk bezoek aan een museum vraagt ook om vervoer met de auto of het openbaar vervoer. Dit is afhankelijk van de activiteit.

Autovervoer

Om activiteiten te kunnen ondernemen buiten Wageningen hebben we vervoer nodig. Als er leden meegaan met een auto dan hebben die meestal plek over waardoor er leden zonder auto, tegen een kleine vergoeding, kunnen meerijden indien de bestuurder daar geen bezwaar tegen heeft.
Vanuit Senioren Wageningen moeten we vanwege veiligheid en aansprakelijkheid hier een aantal voorwaarden aan stellen:
1- Voor de auto moet een inzittenden verzekering zijn afgesloten, zodat meerijders verzekerd zijn tegen ongevallen.
2- De bestuurder van de auto is tijdens de activiteit de BOB en mag dus geen alcohol drinken.
3- Meerijders betalen p.p. aan de bestuurder € 0,10 per km als bijdrage in de kosten.

Openbaar vervoer

Als we voor activiteiten gebruik maken van het openbaar vervoer, dan dient u in het bezit te zijn van een OV-chipkaart met voldoende saldo. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Aansprakelijkheid

Alle activiteiten die door of namens Senioren Wageningen worden georganiseerd zijn bestemd voor leden. Deelname aan activiteiten van Senioren Wageningen geschiedt geheel vrijwillig en op eigen risico. Senioren Wageningen aanvaardt geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor enige schade die samenhangt met deelname aan activiteiten die door of namens Senioren Wageningen worden georganiseerd.