Busreis Haarzuilens

Ook dit jaar verzorgt Senioren Wageningen weer een leuke busreis.Deze keer naar Haarzuilens en omgeving.

Bij Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens wordt u ontvangen met koffie en gebak.

Hierna stapt u weer in de touringcar voor een mooie tocht, onder leiding van een gids, door de nieuwe stad Leidsche Rijn en langs de mooie rivier de Vecht door Maarssen, Breukelen Nieuwersluis en Vinkeveen. Terug in het restaurant krijgt u een diner aangeboden. Vervolgens wordt er een optreden van 2 x 45 minuten verzorgd door Shantykoor Windstilte. Al 25 jaar is het Shantykoor Windstilte een “zilt” begrip; niet alleen in Vleuten-De Meern, maar ook ver daarbuiten. Zelfs buiten de landsgrenzen: in België, Engeland en Duitsland. De mannen van Windstilte stellen de bemanning voor van een gelijknamige Driemastbark van zo’n 170 jaar geleden. Het repertoire waarmee zij optreden bestaat uit shanties, forebitters en zeemansliederen. Shanties zijn ritmische werkliederen die destijds aan boord van de zeilschepen werden gezongen tijdens het gelijkmatig doorhalen van de brassen, het lichten van het anker of het zware werk aan de pompen.

Woensdag 21 augustus 2019, vertrek 8:45 uur Gerdesstraat

Voor deze dagtocht is het belangrijk dat u zelfstandig de bus in en uit kunt komen, want dat moet een aantal keer. Uw rollator mag natuurlijk mee onder in de bus.

Aanmelden

U kunt zich opgeven voor deze busreis door het verschuldigde bedrag vóór 14 augustus over te maken op bankrekening NL18 RABO 0307 5543 33 t.n.v. Algemene Senioren Vereniging Wageningen onder vermelding van
“Busreis” en de namen van de deelnemers. De prijs is voor leden € 40,00 en niet-leden betalen € 51,00.
Wees er op tijd bij, want er kunnen maximaal 70 mensen mee. We hanteren als volgorde van inschrijving de datum dat het geld bij de penningmeester is binnengekomen.

Let op: u kunt alleen deelnemen tegen de ledenprijs als u de contributie voor 2019 heeft voldaan.