Knooppunten fietstocht augustus

Dit wordt al weer de derde knooppunten fietstocht deze zomer en hopelijk blijft er een stijgende lijn in het aantal deelnemers. Het motto van de fietstochten is “Samen is gezelliger dan alleen.”
Om ook degenen die nooit op woensdag kunnen de kans te geven mee te doen is de tocht dit keer op dinsdagmiddag.

Dit wordt weer een iets kortere tocht van ongeveer 20 km, dat is ook zonder een elektrische fiets goed te doen. Als er inderdaad deelnemers zonder elektrische fiets zijn passen we ons rij tempo daar natuurlijk op aan. Zorg dat u kleingeld bij u hebt, want we gaan twee keer met de pont en onderweg pauzeren we een half uurtje bij een restaurant waar u, op eigen kosten, iets kunt drinken met eventueel iets lekkers er bij.

Kosten voor de tocht geen, wel graag aanmelden i.v.m. aantal deelnemers. Als u zin heeft om mee te gaan dan kunt u zich opgeven bij Anneke Löffler bij voorkeur via secretaris.seniorenwageningen@ziggo.nl ,dit ivm contact opnemen met deelnemers mocht dat nodig zijn, maar telefonisch kan ook. Opgeven kan t/m 26 augustus.

Dinsdag 27 augustus verzamelen vóór de bibliotheek tussen 13:20 en 13:30 uur. Maximum aantal deelnemers 12.

Mocht het 27 augustus onverhoopt slecht of véél te warm weer zijn dan wordt de tocht één week uitgesteld. Is het dan weer geen goed weer dan gaat de tocht niet door. Als u twijfelt of het doorgaat, dan kunt u daar over bellen met Anneke op dinsdagmorgen tel. 417627.(Let op: geen voicemail inspreken, want die kan ik niet afluisteren.)