Dagtocht Biesbosch en Dordrecht

Op 31 augustus organiseren we onze jaarlijkse dagtocht. Deze keer gaan we naar de Biesbosch en Dordrecht.

Vanuit Wageningen rijden we om 08:30 uur vanaf de Gerdesstraat naar Sleeuwijk, waar we aan boord gaan voor een vaartocht van 2,5 uur door “Nationaal Park De Biesbosch” naar Sliedrecht.

In Sliedrecht gaan we van boord en aan tafel voor een goed verzorgde lunch.

 

Na de lunch rijden we met de touringcar naar Dordrecht. Hier staat het toeristische treintje voor ons klaar. Met het treintje rijden we door het centrum van Dordrecht langs de oude binnenhavens en door krappe straatjes. Ook zien we prachtige geveltjes, de grote kerk, de molen en vele bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Na het bezoek aan Dordrecht rijden we weer huiswaarts.

De kosten voor deze reis zijn voor leden Euro 47,50 en voor niet-leden 56,00.

Aanmelden kan door een berichtje te sturen met de namen van de deelnemers onder vermelding van lid/niet-lid,
via het contactformulier op deze site of een mailtje aan info@seniorenwageningen.nl met uw eigen mailprogramma.

En het verschuldigde bedrag over te maken op rekening NL18RABO0307554333 tnv Algemene Senioren Vereniging Wageningen onder vermelding van dagtocht en de naam van de hoofdinschrijver.

LET OP: uw inschrijving is pas definitief als het verschuldigde bedrag door de penningmeester op de rekening is ontvangen.

Bij verhindering kan geen geld worden teruggegeven en moet men zelf voor een plaatsvervanger zorgen (naam doorgeven). Alle deelnemers dienen zelfredzaam te zijn of zo nodig voor een eigen betalend begeleider te zorgen. Rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen mee in de bus.

Senioren Wageningen en voor haar optredende personen zijn nimmer aansprakelijk en nemen geen verantwoordelijkheid op zich voor de gevolgen van eventuele schade die uit de gegeven aanwijzingen kunnen voortvloeien.